Læsø Bryghus
Byder dig velkommen til Læsø's
lokale bryghus på
BOGØGÅRD.

Tanken om et bryggeri på Læsø er ikke ny, Læsø Bryggeri eksisterede fra 1893 til 1952.

Nu efter 53 år genoptages brygningen igen på Læsø og de første forsøgs bryg som blev påbegyndt juni måned 2005, først i begyndelsen af 2006 var resultaterne ved at være så tilfredsstillende, at vi kunne begynde at sælge det til besøgende på Bogøgård.
 
At fremstille godt øl kræver stor omsorg og interesse for håndværket, og ikke mindst viden er en vigtig del af det at fremstille øl. Denne viden er tilført af Danmarks kendeste Brygmester Peter Klemensen fra Thisted Bryghus som mentor og smagsdommer for det vi bryggede.

At brygge øl er ikke den store videnskab.Men at brygge godt øl med stor smag er en kunst og kræver stor viden. Læsø Bryghus har siden 2005, håndbrygget godt øl med stor smag, men vi må samtidig erkende, at vi ud fra vores placering er et sæson bryggeri. At håndbrygge holdbart øl der bevarer den gode smag over længere tid er en stor opgave som kræver korrekt opbevaring af kunden.

At fremstille godt øl kræver stor omsorg og interesse for håndværket, og ikke mindst viden er en vigtig del af det at fremstille øl. Denne viden er tilført af en af Danmarks dygtigste Brygmester Peter Klemensen fra A/S Thisted Bryghus har været mentor og smagsdommer for det vi bryggede, men nu ved vi hvordan det skal gøres og klarer os selv idag.
 
Med stor tak til A/S Thisted Bryghus og Brygmester Peter Klemensen og de dygtige medarbejdere.

Vi brygger på den gode smag af Læsø
 

Med venlig hilsen
LÆSØ BRYGHUS
Erik A. Schollert
Brygmester 
 
 

Læsø Bryghus | Bogøgårdvej 9 | 9940  Læsø | Danmark | Tlf. 98 49 91 99 | lb@laesoe-bryghus.dk 
© Læsø Bryghus 2018